MUZIMJENDE – save the date!!!

MUZIMJENDE – save the date!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De VZW scholengemeenschap Sint-Vincentius overkoepelt de katholieke basisscholen in Menen, Lauwe en Rekkem  en de katholieke scholen voor buitengewoon basisonderwijs in Menen en Moorsele.
Onze scholengemeenschap wil een ondersteunend platform bieden aan de deelnemende scholen en hen bijstaan bij de realisatie van hun schooleigen opvoedingsproject en bij het bieden van kwaliteitsvolle opvoeding, onderwijs en cultuur.

Het intens samenwerken tussen de verschillende scholen van onze scholengemeenschap zorgt er in de eerste plaats voor dat er meer mogelijkheden gecreëerd worden. Dit vertaalt zich in verschillende aspecten, in hoofdzaak op pedagogisch en organisatorisch vlak. Maar net omwille van deze vlotte samenwerking ontstaan soms ideeën die iets verder staan van de kerntaak van het onderwijs. Een daarvan is ons muziekfestival Muzimjende.

Muzimjende vindt plaats op vrijdag 25 augustus 2017 in de Kasteeldreef te Rekkem. De line-up van de avond bestaat uit 4 live bands (Gravel Unit – The Odd and the Others – Low Budget – De Tachtigers) met tussendoor muzikale ondersteuning door DJ Jimmy. Het festivalterrein biedt plaats aan 700 bezoekers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »