Aanbevolen
Wij troopen, jullie toch ook?

Hoi, kopen jullie ook vaak online?

Met TROOPER kunnen jullie de kas van onze school spijzen zonder zelf 1 euro meer te moeten uitgeven!!!

HOE WERKT HET?

Wel dat kan via de Trooperpagina van onze school –> https://www.trooper.be/waterlelie Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

1. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, zoals deze van onze school De Waterlelie
  2. Op deze pagina staan links naar vele courante webshops.
  3. Als je via die links op de Trooperpagina van onze school naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.
  4. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar onze school. Iedereen blij!

Viering eerste communie en vormsel de Waterlelie

Beste ouders,
Gisteren kregen we van de parochie groen licht om onze viering te verplaatsen naar 3 oktober. Ik liet dat onmiddellijk op onze schoolwebsite plaatsen. Helaas kregen wij deze ochtend vanuit de parochie opnieuw de vraag om dat te verplaatsen.Ik ben momenteel nog het antwoord van de vormheer aan het afwachten. Van zodra wij iets weten, plaatsen wij de nieuwe datum op de website.Sorry voor het ongemak !

met vriendelijke groeten,

Els Roelstraete

Directie

Uitstel 1e communie en vormsel

Zoals jullie waarschijnlijk al hoorden in de media moeten we helaas vormsel en communie uitstellen.

Er wordt uitgekeken naar een nieuwe datum begin volgend schooljaar door het bisdom Brugge.

Van zodra de datum gekend is, brengen wij u daarvan op de hoogte via onze website.

Hou jullie goed!

Bekijk onze vernieuwde homepagina

CLB zet in op online ondersteuning van leerlingen en ouders tijdens de coronacrisis

Ondanks de opschorting van de lessen, blijft elk Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) gegarandeerd bereikbaar, maar er is meer: CLBch@t, het anonieme chatonthaal van de CLB-sector, wordt versterkt. Hiermee zet het CLB in op het ondersteunen van leerlingen en ouders. Vorige week nam het aantal gesprekken over corona op de chat exponentieel toe.

Naast vragen die verband houden met het coronavirus, blijft CLBch@t ook vragen beantwoorden rond allerlei andere thema’s. Alle vragen over het welbevinden & de gezondheid van leerlingen zijn welkom, alsook vragen over de onderwijsloopbaan en het leren & studeren. Daarom werd besloten om alvast deze week de chatpermanentie met 40% uit te breiden.  Tijdens de openingsuren zullen telkens 6 tot 7 chatmedewerkers beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Leerlingen en ouders kunnen op clbchat.be terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 17-21u en op woensdag van 14-21u.  Soms is er een wachtrij, maar in vergelijking met andere organisatoren van chathulp valt dit erg goed mee. De site is geschikt voor mobiel, tablet en pc.

ICT-vaardigheden in coronatijd.

Beste ouders.

Om de kinderen zinvol met de PC of tablet te laten omgaan, kunnen jullie steeds een kijkje nemen op ons Waterlelieportaal.

Hier staan heel wat educatieve spelletjes volgens klas.
Ook kun je klikken op het thema Lente/Pasen om enkele themaopdrachten te vinden.

Hier klikken voor het Portaal

Hiep hiep hoera! Saartje werd 6 jaar.

Saartje werd deze week 6 jaar.
Wat vond ze het fijn om dit samen met haar vriendjes in de stippelklas te vieren. We smulden allemaal van de lekkere cake.
De foto’s kan je hier bekijken.

Translate »